skip to Main Content
OM OS

Westbec & Brandtmar er et familiedrevet foretagende, grundlagt af erfarne kræfter i bilbranchen. Vi holder til på Mestervangen 2 i Græsted, hvor vi sælger nyere brugte familiebiler af høj kvalitet til en støt voksende kundekreds.

Vores selvstændige værksted drives af Hans Jørgen Hansen, tidligere værkfører hos Toyota, ERA Biler i Helsinge, og her gennemgås alle biler teknisk, ligesom alle salgsbiler også klargøres kosmetisk, så de fremstår i bedste stand Vi lægger stor vægt på at yde den bedst tænkelige service til vores kunder, og vores ambition er, altid at kunne levere brugte biler i absolut topklasse til en særdeles konkurrencedygtig pris.

Udover at levere kvalitetsbiler til gode priser, lægger vi vægt på at yde service i øjenhøjde. Derfor tilbyder vi også fleksible finansierings-muligheder, når du skal købe eller lease bil hos os. Vi har fordelagtige samarbejds-aftaler med både Santander og AL Finans, der giver særlige kundefordele for dig, der ønsker at låne penge til at finansiere dit bilkøb.Ønsker du at sælge din nuværende bil eller bytte til en ny, er vi altid villige til at give et godt tilbud på din brugte bil.

I vores oversigt over biler kan du altid se et opdateret udvalg af salgsklare biler, men er du på udkig efter en helt bestemt bil, eller finder du ikke din ønskebil på siden, kan du i stedet blive skrevet op i vores kunde-kartotek. Så finder vi bilen til dig og giver dig besked, når vi har fundet en bil, der opfylder dine behov.

Du er naturligvis altid velkommen til at ringe eller komme forbi forretningen, hvis du har spørgsmål eller hvis du er interesseret i en af vores biler. Ønsker du en fremvisning af et bestemt køretøj, så ring i forvejen, så vi er sikre på at bilen og betjening er på plads når du/I kommer.

SEND OS EN MAIL

Back To Top